Fredag!

Haaaay!
 
Idag fredan så försov jag mig till halv ett , konstigt nog. så skippade skolan idag...Men måste upp tidigt imorgon för börjar jobbet klockan 11 ?? :( blää ! har inte gått upp så tidigt på länge. Men det betyder inte att jag ska gå och lägga mig tidigare, nej nej! utan ska ut på fiesta med tjejorna ikväll! Ska bli kul.
 
Är nu fixad och klar o väntar på freedz så ska vi skjussa han päron och sedan chilla lite innan jag drar. Cozyy!
 
Finns inte så mycket att berätta mer än att jag jobbar både lördag och söndag ! Gud så ku!!!
 
Läskig bruuuuud ! burr!

Hej

Detta verkar vara en blogg jag bara skriver i när jag försover mig, vilket som händer väldigt ofta. 
Men igårkväll så gick jag och Fredde på bio så kon hem vid halv tolv ! Men filmen var bra ,och vääldigt lång! Kommer inte ihåg vad huden heter så... 
 
 
Men idag ska jag nu träffa Elin och Ella , sedan städa heela huset innan pappa kommer hem.
 Börjar även att bli sjuk igen , blir det varje månad tyvärr ! Alltid när jag hatt mens !! Murr !! 
 
Ska äta choklad nu och sedan fixa mig !!! :))
 

Blä

 
tjena bloggen ! 
 
Idag fredag så gissa vad , jag försov mig ! Men gick till skolan efter lunch och gjorde HLR - prov sedan slutade jag för dagen. Så jag har bara varit hemma och dött. Men så ska jag röra mitt arslet ut ur lägenheten och ta mig till jobbet och jobba till klockan tio ikväll !! Superkul verkligen på en härlig fredag kväll. Orkar inte , vill bara ligga hemma på soffan idag och skita i allt. Men nej nej!! 
 
Och min nagel har även gått av och jag är allmänt död , kommer bli kul för alla mina kunder idag ! Haha!
 

Yeah


Im back

hejj ! 
 
 
Det var ett tag nu ! Men försov mig idag så stannade hemma och inte gjorde ett skit. Så kollade in gamla bloggen och saknade den lite. Och de var ju ett bra tag sist. Hade precis köpt två råttor för att göra min pappa arg och nu har jag bara en kvar. 
 
Har även skaffat en underbar pojkvän och vi har varit tillsammans i lite mer än fyra månader. MysigT! Men det har även gjort att jag glidit ifrån mina vänner lite, och inte är anamma party brud som förut. Då hade jag ingen att komma hem till som jag har nu. Men mina vänner betyder fortfarande exakt lika mycke som innan men jag är nog  väldigt dålig på att vissa de. 
 
Men nog om det och nu ska jag istället berätta vad jag ska göra för super kul idag ! 
Jag ska nu fixa mig också sedan träffa Elin på en cigg  eller två , sedan kommer Emma till mig och vi ska mysa innan hennes träning. Och sedan kommer nog Fredde och hämtar mig och vi åker till honom och käkar middag innan vi ska åja och handla mat med min pappa. Haha! Myscket kul ! 
 

RSS 2.0