Heeey! Whatchu doing in the back of the crowd?

Har fixat iordnign mig själv nu. Och Mamma kom inte ikväll. Är jäkligt skönt att bara vara ensam också. Så inga sura miner här inte. :)

Imorgon börjar jag 11.25 så chilligt! Har två lektioner och slutar 14.10. Gilllart ! (y)

Nu sitter jag och kollar på family guy och lyssnar på go musik. :)



<3

Hola la cuenta esta muy loca

Onsdag; Skolan var chillig och sedan åkte jag hem med Elin och Ella och kolla lite tv. Sedan gick vi och köpte gooodis och mat. (pizza) Efter det satte vi på panormal activity 2. Och sedan någon glad ungdomsfilm och då kom även Cissi och Kenny på besök. Kuligt rärre. :D Så vi lyssnade på musik och åt massor av godis. Sedan drog dem och då tag jag, Elin och Ella och dansade lite fint. Sedan togvi fram vin och satte på rec 1, och 2. Mysigt :)

Sedan flöt kvällen på och vi somade någon gång runt 2. :)

Torsdag: Resursdag så lediga från skolan!! :D Vi chillade med tv på morgonen sedan gjorde vi faktsikt idrotts upg. Och sedan bärde vi av till gymmet. Duktiga tjejer! :) Kom hem sedan satte jag på massor av härliga south park avsnitt oc åt lite tacos. :) Sedan nu ska jag faktsikt duscha och sedan städa lite.

Är ju faktikskt ensam hemma eller pappa kommer hem imorgon eftermiddag. :)
Mysigt lagom.

Imorn så vill väldigt många göra saker men ingen vet vart. :) Jobbigt läge :)

ag vill okcså göra något för vid 3-4 på natten åker jag till Ullared. :))


Jag och Elin pellin päron pung. :)



TISDAGEN ÄR HÄR!

HOLA !


Ja igår kväll när jag skulle somna fick jag VÄRSTA mensvärken , den var jävligt grooov! Kunde inte enns ta en tablet uran att få en uppstötning coh inte nog med det så hade mitt knäväck typ helt dommnat bort ingen aning vad som händer. men jag trode jag skulle dö för har nog alldrig mått så dåligt i heeeela mitt liv. Helt sjukt. Men var även skita trött så kroppen orkade inte med smärtorna så dog ännu mer. Men tillslut somnade jag och när jag vaknade så tänkte jag att den måste vara bort men nej nje nje nrj!!!  Den fortsätter så fint såå! Så jag försökte bara att somna om och låta kroppen ta bort det själv utan några värktabletter. Fast hade min älskade värmekudde på magen. :)

Mne nu mår jag mycket bättre ! :)

En liten rolig grej är nu när jag bara bor med pappa så fick han söka runt på google för att hjälpa mig. Hahaha! ;)

Så imrogon ska jag upp till skolan och efter träffa vänner som jag alltid gör.
Moahahah!
Aaa, just nu sitter ajg och wordfeud och alla klagar på mitt fuskande men jag gillar det vinner alltid nu jöö!

Men dem vill heeela tiden starta om och de tror dem att jag inte fortsätter . Daaah!

HAhah!
Kollade igenom lite bilde roch hittade denna. Hade precis tagit hål och var sjuk och satt och lekte lite med magen. Ser fettacreepy ut. :)
Ser lite ut som en pojke..

men jag är häär för att underhålla er såå skratta på tjejer!!



Mååndag

Heeyy!


Kan berätta att jag kom i tid imorse och kämpade med mina 3 lektioner idag. :) Hah! Sedan följde Elin och Ella med hem till mig och sedan kom även Erica , Emma , Karin och Wendela. Men Karin och Wendela gick ganska fort. medan de andra stannade ett tag och sedan var vi ute på vift ett tag.

När jag kom hem så hade Marie , Micke , Hanna , Lea , Wilda och Mamma kommit på besök och skulle äta middag hos mig och Pappa. Kuul ! :)

Nu har alla gått hem och jag har ont i magen och hittar inte min läxa som är tills imrogon. Braaa!

Men ska fortsätta att data mig och sedan duscha :)


Puss hejjj ( pusseyy )

Lörrdag!

Heey!

Long time no see!


Kan beräätta att jag kom precis hem från en trevlig kväll hos Erica. När jag ringer hem och säger att jag är påväg hem så säger pappa "Neej , du frå inte komma hem vi har efterfest här . Men jag var redan påväg så han sa bara jag är på mitt rum." Snäll Papppa man har klockan 4 natten. :) De sitter och dricker och lyssnar musik medan jag och Sigge chilla rpå mitt rum. :)

På måndag är det skola , trevligt nu när det har varit lov i en vecka.

Ska sova nu  !


Godnatt puss hejj (pussey)

Dette är efter en annan trevlig kväll hos Erica !!

RSS 2.0