Under 2011 har jag hittills:

Under 2011 har jag hittills:

[x] du har fått nya kompisar
[ ] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[x] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[ ] du har blivit kär
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som att ingen har sett dig
[ ] du har suttit vid datorn mer än innan
[ ] du har skrivit en låt 
[x] du har känt hat
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] du har bråkat med din älskling/kompis
[ ] du har strulat med en främling
[ ] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus
[ ] du har slagit någon
[x] du har spytt
[ ] du har knarkat
[ ] du har sovit i motsatta könets säng
[ ] du har raggat på främlingar
[ ] du har kysst en främling
[x] du har rökt 
[ ] du har rymt hemifrån
[ ] du har bakat
[ ] du har sovit utomhus 
[x] du har åkt bil med fyllon (min pappa) hAH!
[x] du har varit full
[ ] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon 
[ ] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[ ] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[X] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa
Hahh! Har jag tråkigt!?
Kan ha missat någon eller glömt tagit bort kryss... :)

Dum och ful....

Heej!
Idag vare bowling med skolan! ::) Trevligt! Jag låg tvåa jätte länge sedan började allt gå utför och tillslut hamna jag sist.. :(( hahah!

Så dålig har jag aldrig varit, känns bra!
Efter bowlingen drog Emma, Erica och jag till solariet. Sedan till Erica och solade ute ! :) Nicee!
Nu har jag även hunnit göra kemiprovet som jag skulle göra i 8;an! :)
Morgon börjar klockan 10 med att vara i datasalen och fixa, trissa med alla bilder från Gotland. :)
Slutar 13.30 !
Då ska jag sola, sedan färga håret och mina ögonbryn:)
Nu ska jag kolla big brother, så tråkigt nu jöö! ;(
Bilden är inte tagen nowadays. Men mina revben är helt sjukt stora!! När jag har linne ser det typ ut som jag har 4 tuttar..Min familj eller mina gener så är folk ganska kraftigt byggda. Och det är klart att jag ska ha fått tjockis revben. Det är typiskt!!
Nii fattar säkert inte ett dugg..Men har mens så blir lite klagig av mig... :) Men när den är borta så blir jag normal igen. ::)

God natt !


BOLLEN BLI FRISK NU FÖÖ FAHHN!!!!! ;(

Hahahhaha! Går inte att inte skratta åt bilden! ! :)

Jobbigt va!?


BIG BROTHER LIVE ! :))

Har varit på bigbrother live, med Emma! :))
Det var jätte kul! Kramade Madde och vinkade och hade mig till minella och Christian! :)))
Nu har jag kommit hem och ska sova ! :)

Morsdag !

Heej!


Igår så spenderade jag kvällen hos Erica! Det mys! Vi kollade på superhjältarna och eller jag åt donken och sedan pratade vi och även datade. Saknat henne! :) Mamma hämtade runt 1. ;) När jag kom hem så somnade jag på en gång. :)

Idag så kommer mormor och sedan ska vi gå till Marie som fyllde  23 år i torsdags. Så vi ska fira henne! :) Efter det ska jag träffa Emma och sedan blir det Big brother live! :) Nicee!

Läskig Bild!

Gotland

Heej!
Kom precis hem från en trevlig resa till Gotland med klassen. :)  Det blev mycket skratt och tiden gick jätte fort iväg... :(  Men nu är det skönt att vara hemma. Men när jag kom kände jag värsta suget av att åka iväg och ha det trevligt. Och om jag hade kommit hem lite tidigare och haft lite mera "på" kompisar så skulle jag kunna dra iväg en stund. Är riktigt sugen nu juu! :( Men får bli en hemma kväll idag dårå :(.
imorgon kväll tänker jag inte sitta hemma... :/

God natt!

Härligt! Har nu packat klart men är typiskt nog inte trött alls... :/ !
En jobbig grej är att nu när jag packat så har jag typ tagit 100 tröjor och typ 1 par byxor. Så blir e ! HAHHA!
Har iallafall borstat gaddarna och gjort rent piercingen. :) Så nu ska jag bara sätta på South park och låta det ta över.. :)
Men en liten rolig grej sisådär som ni kommer att skratta åt när jag berättar är att även fast allt känns bra nu när jag pckat och så. Så är det alltid något man glömmer. Antingen ångrar man att man tog med sig en sak eller ångrar man att man inte tog med sig en sak. Kul vaa!??

Tisdag! :)

Tjena!
Idag var jag i skolan och efter lunch kom även bollen till skolan. Trevligt värre! :)  Efter skolan gick jag och bollen till mig vi försökte kolla tv. Men den funkade inte. :) Så blev datan istället. Efter ett tag gick vi till centrum där vi möte Erica, Cissi och Emma sittandes på en bänk. Så vi joina lite mysigt. Vi satt där ett bra tag. Tills det började bli kallt. Då gick jag hem och Cissi följde med för att kissa. Men när det gäller kiss så blir det lite mer för pengarna liksom... :) Gillas! (y) Sedan skjutsade mamma hem henne och vi åkte till skärholmen för att kolla klänning och sånt.. :) Kul som jag är hittade jag ingen utan köpte ett snyggt navel smycke och massor av rengöringsmedel och sånt till tugan.. :)  På vägen hem köpte vi donken och jag tog kycklingbitar och kunde äta! :)Känns bra! Perfekt till klassresan som är imorgon!
Nu ska jag packa, köpte även en ny resväska idag! :)
Puss blir nog inge mer bloggning för en i helgen. Kommer nämligen hem fredag kväll klockan halv 9! Och då ska det bli utgång hoppas jag på! :) <3

Måndag! :)

Heej!


Idag hade jag tänkt att plugga jätte mycket. Men så går det inte till riktigt...:) När jag kom hem så somnade jag tills klockan blev 5 då blev det middag. Barnmat för mig.. :) Sedan duschade jag och skrev klart min deckare! Duktigt! Ska sova snart, så jag blir pigg tills imorgon. För då har jag inte tid att sova när jag kommer hem inte. Då ska det göras läxor och packas. För åker på klassresa ppå onsdag juu! :) '



Parteey

Tjenare!
Snart är denna söndag slut. :( Men jag har hunnit färga och klippa mitt hår. Samt åkt till kungsan och haft en trevlig kväll. När vi kom tillbaks till Huddinge tog så drog jag och Erica till donken! Köpte en glass och vatten. Kul va!? Det var min middag. Jag längtar tills jag kan äta! :( HAHAH!
Nu kollar jag på big brother och Gurkan ska ut nuuu! :(
Puss och kram skumbanan! <3

Jul kul "!

Heeej!

I fredags åkte jag till värmdö . Men ajja.

Så dåligt som jag mådde igår har jag nog aldrig mått. :( Och dör att jag tog min piercing så har jag inte kunnat äta något eller nu kan jag. Men inte i fredags eller i torsdags.. :( Så jag höll på typ att svimma och stod och skaka. Om jag hade velat så skulle jag ha spytt men håll det inne för att hade inte vatten till piercingen.. Hahha! Och det går inte snabbat att åka hem  inte. NEJ nje! :) Men när jag väll kom hem så skulle jag shoppa med Isabelle men mådde så himla dåligt så jah klarade det inte. Förlåt Isabelle! Men efter det så sov jag hela dagen och på kvällen kunde jag äta mat. Det var jätte gott och man uppskattar mat mycket mer när man inte får äta. Jag hade tänkt att vara hemma hela kvällen för att vila upp mig men sedan märkte jag hur tråkigt det var. Och Emma ringde och sa att jag skulle komma och det kan man inte säga nej till.. :) Så fick typ 7 min på mig att sätta på mig kläder och sminka mig och lite fint.. :) Vi drog till kyckling. Trevlig kväll! Jag kan även säga att jag drack inget igår ! :) För när jag drack i fredags så började piercingen blöda. :( Hahah!

Mamma hämtade sedan oss.

Såå nu är det söndag och jag har vaknat till liv. Och idag ska jag fixa håret och sedan till kungsan med tjejerna!

Kan tänka mig att det är mycket stavfel i detta inlägg.... :)



Hell Yeah !

Tjena!


Kan först och främst säga att min mamma ringde mig sjuk idag.. :/ För att jag ska passa wilda och jag kan inte prata så hon tyckte det var bäst att vara hemma en skoldag.. Mest för wildas skull. Men en liten irriterande sak är att jag har lagt in mobil på något ställe jag inte hittar den... :/ Och även att min tunga har svullnat upp. Fast trodde det skulle göra skit ont efter och även när dem tog... Men fel hade ajg det känns bara när jag äter och pratar för mycket... :)

En lite bara lite rolig grej är att jag inte får plats med staven i min mun utan den måste liksom luta sig för att få plats. Eller har jag halv öppen mun.. :) HAHAH!

Idag så vaknade jag 8 av att en hund ville gå ut. Så satte på mig min one piece och gick en runda. Sedan somna vi båda på soffan ett tag. Efter det så gick jag själv ner till centrum och köpte mjölk, kräm,yougurt och multivitamin. Duktig tjej! :) Så kom hem för ett tag sedan och ska lägga mig på soffan igen. :)



Erica och jaa!
Ser lite retard ut, men sån är jag! :D

Tick Took

Härlig dag!
Tog tungpiercing och fick min one piece! :)

Piss bajs katt skit!

Hur fan kunde jag stänga av klockan när jag bara skulle ställa den på snoose!!!
Nu kommer jag ha missat 2 lektioner och kommer säkert inte att gå på lunchen för jag måste betsämma kläder tills tomtbergadagen som jag hade glömt... :)
Men nu blire back to stress ! :)
Lite random bild!

Hahah! Onsdag, onsdag oooh!

Det var ingen som märkte min stora fail med förra inlägget. Skulle inte vara onsdag , onsdag ooh utan tisdag , tisdag ooh! :)


Ajjja idag hade jag teknik/bild redovisning. Jag skakade som fän och stammade. :) Men sedan flöt den härliga onsdagen på. Efter mentor gick jag till coop i stuvsta. Där möte jag mamma och vi drog till tandläkaren.

Han frågade om jag ville ta bort den eller fixa till en glipa emellan tänderna som har kommit för att tandställningen har dragit ifrån varandra. Men jag orkade inte vänta i 2 månader till. Utan ville ta bort den. Så nu får jag leva med den glipa n. Hehhe! Förhoppningsvis syns den inte... :=)
Efter det tog vi en donken och sedan kom jag hem och åt. Runt 6 möte vi Marie och Robert så gick vi alla till Hanna och Micke. :) Där jag har varit hela kvällen. :)

Nu ska jag duscha sedan kolla bigbrother. :)

Konstig bild...Men så äre okeeej!?

Puss och godnatt!

<3

Onsdag , onsdag oooh!

Har gjort klart tekniken eller gjorde om den. Så det är det enda läxan jag har gjort... :/ Men direkt när jag kom hem somnade jag och mamma väckte mig 20.00 och sa att de var mat. Kul va! :) Så nu har jag kollat bb och ska sova nu . Måste vara pigg imorgon när det är redovisning klockan 08.27! Jobbigt! Är lite skrajsen faktiskt! :) Men efter det är det lungt och bara chilla igenom dagen med lite matte och mentor. Sedan drar jag till coop stuvsta och ska möta mamma. För vi ska till tandläkaren! :) Yeeaah!
God natt! <3

Måndag , måndag ooohh!

Idag så skulle jag ha pluggat och sedan skulle jag vara med Emma en kort stund. Men sedan kom hon på att hon skulle på teater med Cissi så då fick jag följa med så snällt såå! :) Men det tog lite längre än vad jag trott . Såg bara första akten och kom hem 20 i 10 !! :O Waaow! Liksom! Men duschade kollade big brother sedan har jag gjort lite kemi. Kul tjej! Har även skrivit ut Ericas grej! :) Och hittade även mitt och isabelles friluftsdags pappret som skulle vara inne idag. Yeeah! :)
Hatar Teknik/kemi saken! :( Hittar inte ett bra delmål nämligen men har ju hela imorgon på mig också! :)
Ojoj, måste hitta något annat att ta kort på snart asså! :)

Inte braa! :/

omg!

Det är bara en pepsi max i mitt kylskåp, medans det är 2 zero. Vad har hänt med denne värld!

En tub Sverige i ditt kylskåp!

Heej!



Haft en trevlig dag i skolan. Nu ska jag börja jobba lite på teknik/kemi saken. Sedan ska jag på teater. :) Känns lite random! Men ska bli kul! :)


Nu sitter jag i sängen med en katt bredvid mig.



Mobilen fuknar igen! ;)

Yeeah

Bajs också!:(

Min mobil fuckar ur just nu! Den funkar inte alls. :( Får damp!!




Jag och Isabelle ! :)



Waaoow!

Har beställt lite fina smycken! Eller två stycken ringar och ett läppbalm. :) Trevligt ska jag säga er!

Och de ska komma denna vecka iallafall och hoppas min one piece kommer då också. :)

Nää nu ska jag fortsätta med mitt roliga liv !
Puss !



Vart är solen dåå?? :) (ren spegel man har)


Eric saade!

Heej, tidig tjej här!


Igår åt jag tacos och hade de trevligt minsann. Men hade väldigt mycket energi så varför sitta hemma med den när man kan dela med sig av den till andra... :) Så jag möte Erica , Cissi och Emma på Gp. Därifrån gick vi till Erica och kolla på melodifestivalen eller försökte.. :) Sen droppade pojkarna in och Therese kompisar var även med. Det gick väldigt bra för Eric ! Så efter melodifestivalen drog vi alla utom Erica och Andreas till Cissi. Där satt vi och roade oss själva medans Cissi städade lite fint. Sedan såg vi på saw. Och alla somnade förutom jag! Känns bra! Men somnade väldigt fort efter. :) Blev väckt av Emma runt 9. Av att hennes mamma kommer och hämtar henne och frågar om jag ville följa med i den fina bilen. Och det säger man inte nej till minsann. Så nu är jag hemma och ska nog lägga mig i sängen och kolla heroes. :)

Jag och Cissi!

Hhaha!

Tjena länge sedan nu ju!


Igår var jag i skolan och fick reda på att jag klarade matte nationella. Nice och även fick reda på engelska uppsatsen det blev Vg känns bra! :) Efter skolan åkte erica cissi och jag till centrum och köpte mat. Trevligt! Cissi ville sedan inte gå hem ensam utan vill vänta medan jag duschar och sånt. Kul va! Efter jag var klar drog vi till cissi. Senare kom Erica och alla vi dödade lite tid. Men det var mysigt och skönt med lite lungt liksom. :) När vi börja fixa oss så kom Emma och efter ett tag kom Bollen. Vi börja med lite mysigt på balkongen med ett härligt glas vin. (Gilllas inte) Mycket sprite ska de vara!! :) Senare gick jag , Emma och Cissa och möte tungelsta/lalalal pojkarna. Sedan rullade kvällen igång. :) Runt 4 halv 5 satte vi på film och då somna jag. Och vaknar igen klockan 10 med ont i nacken. Så jag satte på en film och råkade väcka mina sov kompisar. Sedan börjar fler vakna och vi satt på jackass. Sedan bestämmer vi att vi ska ner till centrum och äta donken. Trevligt men jag hade ju inte med mig andra kläder och såg ut som bajs. hahaah! Jätttetrevligt. :) Sen gick vi skilda vägar eller jag gjorde. :) Så nu är jag här hemma och ska duscha och sedan får jag lite besök av Marie och Robert och vi ska äta tacos och kollla melodifestivalen.

Det är nog första gången jag säger punktligt vad jag har gjort. ;)

Måste säga ett stort FÖRLÅT till Emma !



Duktig flicka! (y)

Heej!


Måste berätta att jag har fått ett  mini kylskåp i mitt rum! Yeaah! Nu kan jag lägga in massa godsaker och ingen tar dem. Mohahah!

Kan även berätta att efter Emma drog hem så har jag tränat på crosstrainer i en halv timme sedan gjort situps , plankan och massa andra roliga övningar. Är helt slut nu! Nu blire några övningar till framför big brother sedan dusch!



Heeeej!


Heeeej!


God morgon!

Vaknade runt 09.30 och har precis ätit gräddiga plättar. :) HAHA! Idag ska jag städa tror jag eller kanske sola för det är fint väder nu juu! :)



Igår så var vi i tungelsta och det var trevligt och vi kom hem runt 2 tror jag... :) Vaknade idag med gårdagens smink så himla mysigt!!!

Men nu ska jag sms min stora syster!

Puss Puss!



Last night

Orkar inte med bilder längre :D kul vaaaa???? Moahahahha!

Ny duschad och ny ätad. Eller vad man säger! Ska börja välja kläder nu sedan sminka mig och draaaa i mitt feta arsle ut från detta hus och knalla ner till centrum mtta Erica och köpa dricka (energi) HAHAH! Efter det möter vi tjejerna och vi drar till tungelsta eller vad det hette.:)



;(

Näääh! Nu har musses klubbhus börjat ! ;(

 


Godmorgon!

Vaknade halv åtta för att duscha. :( Har även pluggat matte så här på morgon kvisten. Duktig tjejj!

Idag blire det först Nationella i tomtberga sedan ska jag leta rätt på mina vänner och klassen dåra. Så drar 9:orna till Nynäshamn. :D Yeeah!

Jag får hoppas att fisken jag åt igår kommer till min hjärna och jag blir smart nu!! :)





jag hatar matte ! ooooohheeeey!

Det känns som man gjort typ tusen matte tal på en dag. Och läst så mycket tråkiga grejer. Har till o med beställt Fisk till middag. Hhaha!
Om ni vill veta håller jag på med procent just nu och gör lite tal om effektiv ränta. Yeeeah !
Jag kommer att dö i matte boken!!!!

...

Hej!


Det var tänkt att jag skulle till skolan idag. Men när jag vaknar av mig själv runt runt 5 i 7 och det känns som magknip fast det gick inte att få bort i vilket läge jag en la mig i. Samtidigt som det kände jag hur magen börja typ åka in och ut. Kändes jätte konstigt . Så helt plötsligt fick jag springa in till toa och spy. Fast har inte ätit ett piss dem här dagarna så kom upp sån magsyra. Mumms. När jag skulle lägga mig i sängen igen så såg jag inget det var helt svart med något vit suddigt i mitten. Även fast jag kollade. Så inte kunde jag gå till skolan idag. Det roligaste är att jag har varit hemma för jag haft feber och dunder förkyld inte alla spytt eller något med magen. Så man bah vvaaa! :( Men Imorgon fan om inte jag kommer. Måste göra Nationella och åka till nynäshamn annars dör jah.

Så denna dag måste jag plugga matte , hur jag en mår! :)

Alla i skolan om jag ser helt död ut i morgon är det inte mitt fel. :)

Vilket äkligt inlägg detta blev... Men så blir det med Camilla i farten.. :) <3



Good natt !

Ligger och kollar South Park som vanligt....Denna dag ha jag nog skickat så många sms som jag gör på en månad. HAHAH! Märkts att jag har haft det tråkigt.. :)

Det är 15 dagar kvar tills braceface försvinner! :)  MOHAHA!


ooooooohhhhaaaaajjjjjjaaaaaaajjjjjj

Joo som jag sa har jag bara legat i sängen HELA dagen. Fick middag på sängen till o med. Hahah! Har sätt hela säsong 2 på heroes och kollat lite lyxfällan avsnitt och total black out. Egentligen skulle jag ha gjort läxor, städat eller något lite vettigare. Men nej nje!




Liten Camilla med fail färgat hår och inge ögonbryn...
Runt 6-7 år sedan. ! .)

PLAY WITH HIMSELF

Tjenare!



Igår var jag bakis och skulle till mina kusiner så kände mig jätte social. När jag kom hem  åt vi grillat igen. Mumms. ;) Sedan kom Cissis pappa (med cissi emma och mailn) och hämtade mig, för  vi skulle till Heron och kolla bio. Mys! Vi såg I am number four. Den var inte den bäste filmen jag har sätt men smsa hela filmen så roade mig med det.
Fast killen i filmen, John var en snygg pojke minsann. :)

Vaknade i morse
klockan 8 och märkte hur varm jag var och att huvudet illande typ. Så jag gick upp och tog en tablett men mådde så dåligt att jag la mig i sängen igen och kom på att det blir ingen skola idag. kul ? Neej!

Men jag kommer väll ligga i sängen hela dagen och vänta på bättre tider.


Fredags mådde jag bra minsann....


I natt inlägget jag skrev så menade jag


Förra valborg.

Denna valborg som var nuu var roligare. :)

Så alla vet. :)

Tjena mitt bena !

Ojoj!

Såg nyss mitt inlägg och jag var kommer inte ihåg att jag skrev det. Känns bra! :)

Men idag ska jag till mina kusiner och sedan måste jag plugga. För jag är en Smart ass ! :)


Yeeeahh thats me!



SSå här ser jag ut idag ! :) <3

Natt inlägg!

Tjeeeenaaa!


Kvällen var trevlig men lite för mycket godis tror jag sitter här och kan knappt skriva så mycket godis jag har propppptrat  i mig. :8 Men en av dem jobbigaste man håller inte koll på sina vänner när man äter så mycket godis. :)

Nu ska jag sova och sedan ska jag hoppas på att må jätte bra morgon och åka till mina kusiner där Oskar fyller år. Ska upp klockan 9 på morgonen kommer gå jätte bra känner jag. := <3


Isabelle all min kärlek till dig ikväll hoppas du hade en bra kväll! :)



Förra valborg denna var faktiskt lite roligare ! :) <3

RSS 2.0