Valborg !

Tjoo!



Gårdagen var trevlig! Men idag kommer det bli trevligare!

Vaknade klockan 10 av att Marie kommer hem och skriker Heeej ! :) Var jätte trött men gick upp iallafall.:) Har bara slappat och haft det trevligt tills nu när jag satt på mig kläder och ska till stan med mina tjejer snart. Kommer inte ha något smink orkar inte sätta på mig. :) <3 Men alla i stan för blunda ! :)
Det är en Fat ass i mitt fönster ! :)

LALA

Heej !



Jaa begravningen var fin och jag hade sminkat mig för hade tänkt träffa tjejerna efter men nej då ska jag gråta så kände mig inte för att träffa dem just då. Det höll på längre än vad jag trott och så klart ska jag få min hostattack mitt i kyrkan när allt hade börjat.

Måste även berätta att jag gick reda på mitt engelska nationella igår och fick VG stolt G barn här ! :)

Nu ska jag fixa mig lite precis ny duschad.



Fredag !

Tjoo heej!


Idag fredag är jag ledig för ska på begravning klockan 10 och vi ska dra halv. Kommer inte att bli kul men hoppas att jag blir gladare framåt kvällen med mina tjejer inklusive några fler. :)

Saknar sommaren som vanligt, kommer att skriva det i varje inlägg tills jag har sommarlov. ! :)

Ojoj!

Vet inte vad som hände såhär på morgons kvisten men pappa väckte mig 07.40 och jag som skulle duscha och ta långt tid på mig men nej nej. Då väcker han mig 20 min inan jag börja. Men det är hans fel jag ska ändå duscha.
Kommer till bilden . :)



Älskarrr


Stereo sushi

En riktig COOL tröja !

Who says

tjena!



Jaa i söndags blev det långsjön istället för gömmaren. Vi fick lite tecken att gömmarn inte var våran grej. :) Heheh!

Ajja i måndags så var jag med Marie och Robert mina favoriter ! (y)


Skolan i dag dårååå. Den var verkligen slapp. Gjorde inte alls mycket nytta. Hmm... Men mycket skratt blev det iallafall. :=) Roligt, jätteroligt. :)

Idag ska jag egentligen plugga men vem orkar plugga i denna värld. Inte jag iallafall... :)



Alla har vi olika smaker minsann.



OOOOOYYEEEAH!

Hittade min mobil ! Cred till mig or what!!

Jaa idag har jag varit i stan och ätit glassmed Marie och Robert sedan åkte vi till Emma och martin. Trevnas. Hhahah" Efter det gick vi hem eller jag dårå. Och ätit på grekiska kolgrillen. P:



Ikväll ska nog dra till gömmarn . :) <3


Snorungen !

Tjeena!


Jag blev väckt klockan 8 på morgonen av wilda som hoppade upp och slickade en i ansiktet. NICEEE! Efter det är det bara att gå upp och ta en härlig morgon dusch. Sedan slappa och runt 10 drar jag pappa och wilda en runda till GP och köper frukost. Hhehe! Skulle ta Subway men det öppnade 12 så varför inte GP. Sedan har jag bara slappat hela dagen ibland så behöver man dem eller ganska ofta. Har även tappat bort min mobil så tänk om något har hänt eller att någon har dött och ringar min telefon och jag hittar den inte. Läskigt. Men får ta och göra en sanering i huset och hitta den. Heter det sanering? Hmm...



Puss puss

C A M I L L A Ä R B A L L A S T I V Ä R D E N !

Hej!


Har slappat hela dagen och tio över 5 så ser jag att Emma har skrivit att vi ses vid centrum halv. :O :O Jobbigt! Så skynda mig att fixa mig men han på väldigt kort tid. Till o med tid över.  Yeeaah!  Vi köpte massor av mat och drog sedan vidare till en park. Jätte mysigt! Vi grillade och lekte Balla! :)

Sedan lyssnade vi musik gungade och hade det allmänt trevligt! Efter en stund blev det lite kallt så drog in och då började BB så bara sätta sig och kolla på det. :) kvart i 12 kom mamma och hämtade mig och Bollen. Nu ska jag städa mitt rum halv 1 på natten kommer bli jätte fint tror jag. Hehehe!

Onödig bild men jag hade ljust brunt hår denne tid jöö! :)

Onsdag !

Gomorgon!


Igår så var jag men tjejerna och såg scream 4 Nice! Blev ganska rädd om ni vill veta. Hatar egentligen att bli rädd men det är även väldigt roligt. HAHAHAH så kul! Efter filmen så fick vi vänta i någon halvtimme på våran kära buss men tiden gick fort med tjejerna.. :):) <3 Kom hem sov och sedan vaknade jag runt 12 kanske, och varit med  min mamma hela morgonen och haft det trevligt. ::) Nu ligger jag i sängen med kissen och kollar South park som vanligt. Snart ska jag gå och duscha för kväll blir det grill kväll med tjejerna. Mysigt vi sak även ha en sleepover. HIhih! Men vet inte om jag ska sova över för måste vara hemma klockan 8 på morgonen. :O  För då kommer Wilda och nmamma, pappa åker till jobbet. Mysssigt.

Puss på er alla! :)



Hahah!


Timeeee yeeeaah

Heeejsvejjs!


Gårdagen var jätte mysig. Solade på förmiddagen och sedan drog jag till Marie och myste hela dagen där och sedan drog jag hem och käka lite biff. :) Haha! Efter det så möte jag Bollen och gick till cissi eller til en park. Det var jätte mysigt och framförallt träffa Emma. (Mysigt). Kom hem runt halv 12 så inte så jätte sent men var jätte trött och somnade på en gång. :) Och imorse vaknade jag vid 5 på morgonen och gick upp för lite vatten och då var hade redan mamma gått upp. Hahah! Så skönt med lov!!
Jahjjaa!


Idag skulle jag göra en skolupg. men orkade inte utan vill vara i solen nu när den är här och ta det lungt . :)




Läskig tjjeej!!

The wave

Yooye!


Igår så var det kul bara det att jag får mina damp ryck i köer. :) Hehe! Men träffade maddis där också roligttt! :) Hade lite klack så har fått en blåsa på min fotdyna man bara Vaa!?

Mycket dans och roligt hade vi iallafall men skulle vara roligare med Emma. ::)

Det känns mycket kallare idag än igår så bajs on you!
Men kommer att roa mig tills cissis och emmas match är över för då blir något kul hoppas jag ellerrrrr....



En bild från igår :)

Down on me!

Tjjjoiooee
!


Jaa jag gjorde så klart inte som jag saaa! Utan efter masken så satte jag på mig shorts och kort tröja och satta mig i solen i flera timmar och fika med kisse ute. Mysigt. Var väldigt varmt så satte mig i solen typ efter varje 5 minuter. HAHAH! Men mysigt var det. Och när jag satt där så kom Marie och Robert och satt med mig en stund sedan följde jag med dem och vi drog till donken och jag höll på att dö så varmt det var i bilen. :/ men gillar det endåå! :) Sedan drog vi hem och kolla lite film sedan nu har jag duschat och börjat valt lite kläder och sminkat mig. Trode det skulle ta så mycket längre tid men nej!

HAHA! Tänk vad lite maskar a kan göraa. :)
Duktig som jag var jag osminkad idag. :)

Svänga på kroppen när han går

tjooh!


Igår var nice men fick värsta mensvärken, man ville ju bara döö!! Men hoppas att den inte kommer i kväll för då är det the wave och det vill man ju inte missa. :)

Just nu har jag en jätte rolig ansiktes mask så n man drar bort. mysigt efter det ska jag duscha och sedan vila lite. Efter hitta lite kläder fast väldigt långt kvar. :)



haahah! Onödig bild men you like it ! :)

Duktig tjejj!

Måste börja detta inlägg med att jag gick på första lektionen som inte vissa andra. Hehe! Duktig tjej här!!

Den lektionen planerade vi klassresan och undersökte någon enkät.

Sedan fortsatte dagen att rulla! Inte så jobbigt som det brukar. ;)


Morgon blir det skola sedan hem med bollen chili sedan möta tjejerna och dra in till stan lite snabbt och sedan hem. Och efter det skulle vi ha en liten filmkväll.:)

Mys or what!?


Jag- bollen-Marie-Robert
Sommar 08!
Ser väldigt annorlunda ut.





Potaatissss

Kom precis hem från en härlig dag! Hade nationella sista och det gick väll inte så bra men men. Sedan fick jag reda på So provet men fattade inte så får fråga mina kära vänner. ;) Snart kommer min mamma hwm och vi ska lägga oss framför tvn och dööö :) Nicee!



MVG BARN!!

TJeeena!



Idrotten gick jätte bra fick mvg på det ! :) Yeaah!

Sedan flöt skoldagen på med lite svenska nationella muntligt. Såklart så ber hon mig prata.

Efter skolan kom Emmaaa och hon skjussade hem mig på cykeln så snäll hon är. Och sedan gick in till miyy place you know... Och magic happens!Oooooh! :) Niceee! ;D

Vi kollade sex and the city om ni vill veta...:) <3
Är jätte trött so blir ganska mycket stavfel om jag känner mig rätt. Men alla ve att jaa inte kan stava såå live with it. :) Hahah!

Nu när jag pratar så mycket engesla så kom jag på att jag har Eng nationella imorgon. Yeeeah! Gud vad roligt! Efter det ska jag hem och sova förhoppningsvis.:)
Här var min frukost bild som skulle komma ungefär förra veckan tror jag. :) Är fortfarande första gången och förmodligen min sista. :) hHEHE!



Inside out

Tjjjjjeeeeennnnnnaaaa!


Efter förra inlägget så har jag varit i centrum med min Mamma.:) Jag köpte en sport-bh (låter proffsigt) och en foundation. :)

Och nu har jag kommit hem och ska köra passet är det tänkt men man vet aldrig. :)




Dags att hämta dina brillor snart innan jag förstör dem.. :) Hheeh!



Cellox.blogg.se

TJoo!



Idag så försvann min sköna sovmorgon. Men det var värt det iallafall. ::) Det var en väldigt skön skoldag med bio och sedan lite uppgift som VI äger på ! Sedan drog tjejerna to the donk där Emmmmmiiisshh kom ocksåå! Hur braaa!????  - Jääätteee braa! :D <3


Sedan var det hemgång och efter drog jag och bollen till my placedär vi flummade ganska mycket och övade på idrotten som vi ska ha redovisning på imorgon (första lektionen) jobbigt! Är väldigt rädd!


Nu ska jag sitta ett tag vid datorn och chilla sedan kanske öva lite. ;;)





How i roll

Tjaa!



Idag har jag kollar klar på hela säsong 1 av heroes ! Nicee! Säger jag bara.. :) Sedan drog jag ner till centrum med Pappa och köpte massor av godis och sedan donken. När vi kommer hem så sitter mamma och hennes vänner och "förkrökar" i mitt vardagsrum. Vart ska jag äta nu!? Så jag och pappa fick sitta i köket. OMG !?

Snart kommer dem dra och jag ska passa Wilda. Det gillas saknar lilla tösen nu ju. Har köpt en fin rosa boll och massor av goda ben. :) <3

En vanlig dag !



Animal

Saknar sommaren så himla mycket !!!!

Klänning!

Ohh yeeah!


Min klänning kom idag. Och den passade! :) Hur bra!? -jätte bra !! :)
¨

Ikväll blir det en hemma chill kväll. :) Sönt ! :)




Ser läskig ut! Men detta är längsedan så man jan lägga upp dem... Och jag vill ju roa mina läsare!



god morgon !

har sovmorgon för våran lärare inte är där! Sköönt " :) Så börjar 09.50 ;) Bättre än 09.00.

Måste visa att detta är första gången på hela högstadiet tror jag som jag äter frukost inan skolan. :)


Coolt juu!


Kul att jag inte kan lägga in bilden men den får ni ikväll. :)

Nu ska jag ha svenska nationella så här på morgonen. ;)



Hihi! :)

Tjeeenaaa!



Skoldagen var en tråkig onsdag för Cecilia var inte där. Utan var sjuk!! Man baaahh vaa!? Hahah! Men förhoppningsvis kommer hon imorgon. .:) Efter skolan fljde Boollen hem till mig vi gjorde toast och kolla tv ett tag sedan gjorde vi idrotten en gång. :) Sedan beställde jag min klänning. Yeeöääh! Efter det drog hon. :)

Nu ska jag duscha och sedan ta en härlig chill onsdag! :)


Lite mindre än ett år sedan !



Heeej !



Det är första gången i 9:an jag gick upp när veckoklockan ringde. :) Cred till mig !


Nu har kjag packat i min hink i väskan ! Hahaha! Jag ska ha redovisning tredje lektionen. Scarrry!


Efter skolan så hoppas jag på att gå och lägga mig i sängen och sova.


Men puss puss !

Vet ni vad det bästa är?

Jo men tjenare!


Idag var jag en duktig tjej i skolan och hade fler lektioner än min vänner. Dem ska vara så töntiga och ha håltimme. :) Efter skolan traskade jag och Bollen hem till mig och bytte om och körde riktigt hårt med idrotten. :) Känns bra! Men efter hon dragit så följer jag med pappa och köper pizza! Känn inte så lika bra. Men mamma är på kryssning så vad ska man göra liksom... ;) Medans vi köpta pizza gick jag till BR och köpte en sand hink till fysiken imorgon. :) Sa att jag hade men tydligen inte. Har provat exprimenet och det funkar och skrivigt Erica så det är lungt. Nu på kvällen har jag varit med pappa hela kvällen. Vi har hållt på med hans dator och fixat musik och lite sådant kul. :)

Måste berätta att jag hittade en ur gullig klänning. Vill ha!!
God natt på er !!



Saknar sommaren som bara deeeen!!! <3



Härmapan här !

Tjenare!
Jaa som sagt var jag på bio och såg " Let me in" En engelsk variation av "låt den rätte komma in". Ingen av dem var så speciellt bra men den engelska var lite bättre. :) <3

Jaa nu när jag kom hem så har jag beställt en jätte bebis dräkt! :)

Kul kul kul!

Imorgon ska jag sova sedan träffa Isabelle och öva idrotten efter det ska jag träffa Erica och fixa fysiken ! ;)

Nice nice!




Yeeeah!

Tjooeena!



Idag så har jag bara legat i sängen och kollat heroes ! ;) Sedan runt halv 6 får jag ett utbrott att jag inte har någon bra telefon så jag bölar och håller på.. Tönt*. Men jag kollade rrunt lite och hittade en Sonyericsson X10 mini. :) Som var en utgående model och jag diggar det. Så jag och mamma rusar in i bilen och kör till netonnet som stängde 18. Så det var bara att kubba kubba kubba... :) Och nu har jag kommit hem med en ny härlig telefon! Yreeah! Fast saknar min Wildfire! Men nejjejej!

Nu ska jag göra mig klar för ikväll är det bio med girlsen!

Jag har fått glasögon!!! :O













April April!  Det var ett helt lagom tråkigt skämt. :)

Längtar tbx !

Hej!


Dagen har inte varit som jag tänkt. Allt ska va helt annorlunda, men nej! Då ska jag förstöra hela dagen med att få damp. Kan även säga att detta var första gången jag grät i skolan och jag gjorde det inte bara en gång utom två ! Slå den ni!

Men nu måste allt bli bra tills i kväll. Längtat efter den!

Vill bara säga förlåt bollen + alla andra för jag var retarded ! :)
Btw jag blev bara lurad 2 gånger idag !
Nu ska jag lugna ner mig och ta en liten sov stund. !



RSS 2.0