Fredag !

Hej !
 
 
Försov mig imorse så de var ingen idé att få till skolan. Nu för tiden vaknar jag inte av min väckaklocka...Men efter lovet så ska jag be pappa dra upp mig vid sju även fast jag börjar klockan 12 ! 
 
Ajja idag så har jag gjort våfflor , kolllat på Hata Göteborg och myst med älsklingarna. 
 
Men nu ska jag fixa mig och sedan dra till jobbet. Efter jobbet så ska jag nog hem och kolla film med pappsen. Blir en lugn helg , har inga pengar och jobbar. Men det är mysigt det också! 
 
Så jeevla het brud_95 ! :) <3

chillar med måns

Tjena!

Sitter med popcorn och redbull och myser i värmen. För kom precis hem efter ett snöbolls krig i en bil, så lite kallt blev det. Men nu ska jag sätta på en bra rulle och sedan sova troligen…Skola imorgon. :)

Hemlis….

Heeey Polare!
 
Nu är det så att i måndgs fick jag för mig något och det var att skaffa råttor så tre dagar efter åker jag iväg och köper två stycken , Måns o Rufus. Men nu är det så att jag inte får ha råttor för pappsen så gjorde detta i smyg. Och det är nog inte den smartaste saken att göra.. Men tycker inte om råtter och har en katt. Men nej , Camilla ska skaffa råttor. :S Men det ör även så att råttor är nöstan det enda djuret pappa tål. Så jag slog till !
 
Hhah! 
 
 
 

RSS 2.0